úterý 26. května 2009

A je to konečně tu:-)

Baskytarista FNM Billy Gould včera zveřejnil na své webové stránce to nejůžasnější info jaké jen pro Českou Republiku může být : Okay, weekend is over, back to work! Show in one of FNM's favorite cities: Prague CONFIRMED, August 17, Tesla Arena.
Po menších spekulacích ohledně festivalu Trutnov jsme se konečně dočkali samostatného koncertu.Takže magické datum 17.8 pondělí 2009 - What a day!!!

8 komentářů:

  1. No ale že nás nechali tak dlouho v očekávání, panáčci :-)))))) Alfons

    OdpovědětVymazat
  2. Jay: PEKLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ode dneška jsou lupeny,jooo ;-)Alfons

    OdpovědětVymazat
  4. Jinak 16.6 hrajou v Belíně samostatný koncert,takže to taky bude maso...Cuckoo for caca!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak uz mame listky, bude to bomba! Nemyslim si, ze ma smysl kupovat si listky na stani dopredu s urovni organizace koncertu v CR.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky už jeden leží doma,pěkně nachystanej :-)))) ad stání: no uvidíme..
    Alfons

    OdpovědětVymazat
  7. Je velmi těžké si představit někoho jak sedí na koncertě Fejtu,lístky na sezení jsou v tomto případě k ničemu:-)Za pár dnů mi pošták taky donese tu lahodu.

    OdpovědětVymazat
  8. Samozřejmě,že mám lupen do kotle ;-),ale zatím jsem ještě osobně nebyl(od té doby,co je víc kategorií na stání)ve sportovce na koncertě,tak jsu zvědavej,jak to budou mít zorganizovaný,viz.myspace user...naposledy v 95r.jsem v kotlu vydržel první 3 songy,ale to byl Alfons ještě nezkušenej kotelník :-))),ale i to sezení jsem na chvílu vyzkoušel,tehdy to ještě bylo bez kategorií :-)
    Alfons

    OdpovědětVymazat