pátek 19. června 2009

Ve znamení Poker Face....

Už od počátku svého působení ve FNM se Mike rád ve volných pasážích na koncertech improvizačně uvolňoval,zejména na konci skladby Epic v klavirním doprovodu.V Londýně v 1990 si v této pecce střihl známý moment od taneční skupiny Technotronic z jejího hitu Pump up the jam.Na Anglickém festivalu Phoenix v roce 1997 to byla opět skladba Epic,kde tentokrát zazněl známý refrén od R.Kellyho I believe i can fly a v témže roce v Budapešti prozměnu Man in Black od Willa Smithe.
Návrat FNM v letošním roce přinesl samozřejmě změnu a to hned v úvodu songu Chinese Arithemetic(Introduce Yourself).Radiohit Poker Face od Lady Gaga a její P-p-p-poker face,p-p-p-poker face - Mum mum mum mah, už zaznělo v pěti zemích a je víc než pravděpodobné ,že to zanecháva u fanoušku opět úsměv na tváři.

PS: Odkazy jsou samozřejmě v provedení od FNM

Video z místa činu
Nedávný koncert v Berlíně ještě pořád hraje v hlavě a nezbývá než pomalu odečítat dny do PRAŽSKÉHO vystoupení.

3 komentáře:

  1. Poker Face v podání Mr.Mikea je fakt masakr,doufám že budeme mít tu čest i v Práglu :-)) no jinak Man in Black nic moc "-) ale kousek od New Kids On The Block's "The Right Stuff" byl dost dobrej OO-oo-ooo :-)))) Alfons

    OdpovědětVymazat
  2. sice ne v Epic,ale co už :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je samozřejmě jen takový menší průřez těch improvizací v Epic..Poker Face se stává velmi oblíbeným a Lady Gaga asi musí žárlit.-)

    OdpovědětVymazat