pondělí 31. srpna 2009

Snědl bych Jima Martina


Památná psychoanalýza s Mikem ze dne 27.6 1990 pro Raw magazíne stojí určitě za přečnéní.

Kdybyste s kapelou ztroskotali na opuštěném ostrově bez jídla se spoustou vody, koho bys snědl prvního?
Já bych snědl Jima Martina, protože je starší než ostatní kluci. Maso se stává lepším, čím je starší, ne?

Kdybys letěl v balonu s pěti dalšími lidmi, a jednoho z nich by bylo třeba vyhodit, abyste nehavarovali , jaká by byla tvoje výmluva,aby tě nevyhodily?

Jé, já bych byl dobrovolník! Nedávno jsme si skončili bungee jump a byla to fakt sranda. Dáme si fotky Mike Bordina z té akce na tričko. Rád bych skočil, myslím, že by to byla sranda. Ale moje výmluva, abych mohl zůstat, by byla, že umím fakt dobře kouřit čuráky!

Kdyby sis mohl zajistit osobní bohatství na zbytek svého života tím, že si uřízneš prst,udělal bys to?
Nemyslím, že bych se mohl sám zmrzačit. Skoro se mi to stalo nešťastnou náhodou, a kurva mě to vyděsilo! Ale klidně bych uřízl prst někomu jinýmu pro osobní bohatství.

Kdybys procházel džunglí a narazil na obrovzkou zeď, která by ti stála v cestě,co bys udělal?

Otočil bych se a šel pryč. Jsem srab!

Tvoje oblíbené zvíře?

Ptakopysk. Mám plyšáka. Miluju je, jsou nejlepší. Mr. Bungle má nějaké skladby o ptakopyskovi, někdy je uslyšíte.

Nabídnou ti nekonečnou slávu na účet jiné kapely, kterou opravdu obdivuješ.Chopíš se příležitosti?
No, to se stává každý den. O tom hudba je, o šplhání nahoru nebo kamkoli chceš, a cestou musíš vyřídit lidi, kteří ti stojí v cestě, a když to náhodou bude někdo, kdo se mi lbí, tak co? Udělal bych to, byla by to sranda!

Kdybys mohl vymazat vzpomínku ze své paměti,která by to byla?
Mám jednu opravdu špatnou, sarka. Můžu vám říct jedu pěkně šťavnatou z mýho dětství. Pamatuju si, že máma pracovala jako babysitter. Vždycky jsme si mohli hrát ve předu na dvoře, já a všecky ty děti, které hlídala, a přesně si pamatuju, že jsem pořád všecko šukal, před druhýma, bylo mi to fuk. A pamatuju si, jak ležím na trávníku a prostě píchám zem, přímo přede všema. Samozřejmě, nevěděl jsem, že je to něco, co se dělá jen v soukromí. Máma panikařila, já tomu říkával "moje triky", a hlásil jsem to, jakmile jsem přišel domů ze školy. Řekl jsem, OK mami, jdu dělat svoje triky, a pustil jsem televizi a našel si nějakej program s holkama a pak si prostě lehl na gauč... byla to prostě normální věc, jako dát si sváču nebo tak něco. Možná mám nějaké sexuální zábrany, ale masturbace k nim nepatří!

Kdybys mohl smést jednoho člověka z povrchu země,kdo by to byl?

Mohl bych zkombinovat pár tisíc lidí do jednoho? Co třeba Sylvester Stallone, Sinead O'Connor, Walt Disney...

Tvé druhé nejoblíbenější zvíře?
Gerbilové, tomu se budou lidi divit! (Pozn.: Gerbil je druh hlodavce, vypadá asi jako křeček, a jeho "náplň" je spát, jíst, a šukat cokoli :D)

Udělal jsi někdy na někoho sviňárnu a okamžitě toho litoval?
Jo jo, nakonec vždycky lituješ do určtié míry, pokud je to fakt sviňárna. Ale hned potom? Fakt, ptáš se mě na sviňárnu, kterou jsem někomu provedl. No, když jsem byl malý, měl jsem takovou věcičku, hřebík, který sis nasadl na prst a vypadalo to, jako by tím prstem procházel. Vypadalo to kurva realisticky! Máma mi s tím pomohla, a bylo to fakt krutý. Přišel jsem domů ze školy a řekl, "Mami, vystřelíme si z táty," máma mi nalila spoustu kečupu na ruku a já šel do garáže, abych si nasadil ten hřebík. Vytáhl jsem kladivo a když jsem uslyšel, že jde táta kolem, začal jsem mlátit kladivem, a pak jsem zařval. Táta hned přiběhl a začal panikařit a křičet na mámu a bláznit, než jsem se mu podíval zpříma do očí a začal se fakt smát.

Zrovna jsi přijel k bráně nebeské. Svatý Petr ti dává na výběr další úděl - Buď mučený umělec nebo veselý produkční s ženou a dětmi. Který zvolíš?

Jasně, veselýho. Myslím, že jsem se už hodně přiblížil k mučenému umělci, a je to nuda.

Co říkáš lidem o sobě,když na ně chceš udělat dojem?

Hej, fakt dobře kouřím čuráky! Ne, uhh, chceš se svízt v mý soukromý stíhačce? Ne... Nepiju. To vlastně zní jako nevinný fakt, ale někdy to říkám, abych udělal dojem na lidi. No, na některé to zabere, ostatní si myslí, že to přeháním se zdravým životním stylem.

Zdroj:Angelfire.com (překlad - Pattrush)

1 komentář: