úterý 17. listopadu 2009

MP Tributy + Zabiják co maluje krví

The Second Coming Tour je za námi a nezbýva se než těšit co přinesou FNM krom únorového australského turné.Otázka Spojených Státu byla konečně vyřešena,takže tamní fans můžou klidně spát a čekat na své termíny koncertů.
Velice zajímavé koncerty se také udály 23.10/09 ve městě Valparaiso v Chile,kde v baru Delirium vystoupily tři kapely z Chile prezentující tvorbu Mika Pattona a jeho dá se říct zásadních kapel.Jedná se o The Band of the year(FNM Tribute) Mr.Buvis(Fantomas Tribute)
Snob(Tomahawk Tribute)




Další zajímavou perličkou je rozhodně nová studiová deska legend Slayer "World Painted Blood" která nekompromisně válcuje všechny pochyby o tom,že Thrash metal slábne.Jak popisuje bubeník Dave Lombardo : Jsme nadšeni z nového alba a doufám ,že fanoušci budou taky. Nahrávání pro kapelu bylo jedno s nejlepších co jsme zažili . Strávil jsme spolu nejvíc času při psaní i nahrávaní narozdíl od předchozích desek. Vím trochu se to protáhlo ,celé léto jsmek tomu jeli Mayhem tour, přesto je výsledek takový jak jsme chtěli.

Žádné komentáře:

Okomentovat