čtvrtek 16. prosince 2010

Prozatím žádný Fantomas,Tomahawk a Lovage


Po internetu se rozlétla zvěst, že Mike Patton už má zkompletovaná nová alba jeho projektů Fantomas, Tomahawk a možná dokonce jeho spoluprojekt s Dan The Automatorem, Lovage. Přestože turné Faith No More "The Second Coming" je u konce, Greg Werckman, Pattonův manager a spolumajitel Ipecac Recordings říká, že ne všechno je pravda. Situaci komentoval jednoduše slovy:

V éteru je spousta nepravdivých informací. Žádný Fantomas, Lovage nebo Tomahawk v dohledné době. Nic z toho zřejmě nedopadne před rokem 2012.


Pro ty, kteří evidují skóre, Fantomas nevydal album od roku 2005 (Suspended Animation), zatímco poslední počin Tomahawk, album Anonymous, vyšlo v roce 2007. Na druhé straně projekt Lovage se odmlčel po jejich krátkém turné k albu Music to Make Love to Your Old Lady By v roce 2001. Doufejme, že Pattonovo hektické pracovní vytížení přinese brzy nějaké výsledky, ale zatím si skalní fanoušci budou muset vychutnávat pouze vzpomínky na právě skončené turné zmrtvých povstalých Faith No More, Second Coming.

Zdroj : Stumbleupon (překlad -Pattrush)

Žádné komentáře:

Okomentovat