pondělí 17. ledna 2011

Nevermen

Nevermen,tak by mněl znít nový projekt o kterém Mike mluvil ještě před turné Mondo Cane 2010.Tento přeložený článek mněl premieru loni 31.5

Potom keď sa vrátim, chcem do konca roka dokončiť nový projekt s názvom Nevermen, ktorý mám s Tunde [Adebimpe] z TV On The Radio a s Doseone zo skupiny Subtle odtiaľto z Bay Area. Je to niečo ako vokálne trio.” “Niekde v podvedomí sa tiež snažím dopracovať k novému albumu Fantomas. Duane [Denison, gitarista z Tomahawk] už začal niečo písať, takže momentálne sa kvasí viac vecí. Netuším, čo bude prvé. Nič nesľubujem!”

Na projekte Nevermen sa robí už niekoľko rokov. Ako prvý o super-zoskupení prehovoril Adebimpe v októbri 2008, keď pre A.V. Club povedal: “pracujem na projekte, o ktorom si myslím, že sa vykryštalizuje do konca roka. Vzniklo to z nápadu, ktorý mal Adam, aby sme sa len my traja v zásade vybláznili čisto vokálne a uvidíme čo z toho vznikne.”
V interview z augusta 2009 citoval Doseone pre Pitchfork rappera, že album “možno vyjde už túto zimu, ale vyhradzujem si právo na zmenu, našli sme si čas a mali a po všetkých tých spoločných úžasných chvíľach to zostalo otvorené. Postupne to zreje a svojim spôsobom je to fakt jedinečné. ”Tunde, Doseone a Patton pracovali na jednotlivých skladbách spolu predtým než sa pustili do nahrávania materiálu pre Nevermen. Patton predtým spolupracoval s Doseone na projekte Peeping Tom, kým Tunde predtým spolupracoval s Doseone na pesničke Deathful od Subtle.
Zdroj -
Fasterloude (překlad:Kika)

Doseone

Tunde Adebimpe

Žádné komentáře:

Okomentovat