středa 2. března 2011

Člověk z Ipecac

Scream of Moonchild přináší přeloženou část zajímavého rozhovoru z jedním ze šéfu Ipecac Reocords Gregem Werckmanem.Tento rozhovor pro American Noise spáchala Karina Halle a byl zveřejněn 25.2/11.
Greg W (vlevo) a MP


Jaké projekty letos chystá Mike Patton?

Neřekl bych, že je chystá letos - není jednoduché stanovit přesná data vydání. Ale pracuje na spoustě různých věcí. Udělal hudbu pro italský film The Solitude of Prime numbers, takže vydáváme tenhle soundtrack. Několik show které za posledních pár let udělal a nahráli jsme je: je tu novoroční show Fantômas, na které pracujeme, a ta bude vážně skvělá, opravdu legrační živé DVD, které vydáme. Práce na novém materiálu Tomahawk a Fantômas je v zárodku, další Mondo Cane - doslova pracuje v současnosti na šesti-sedmi deskách. Má také další projekt (který nevydáváme) s názvem Nevermen, vyjde u Lex Records. Je to záležitost s Tunde z TV on the Radio a Dose One z Anticon world. Budou tam tři vokalisté. Je to taková zvláštní, docela super věc. Také znovu podepsal účinkování ve videohře The Darkness (II). Má toho opravdu hodně, pořád je zaneprázdněný.

Takže si myslím, že turné s Faith No More zasáhlo do mnoha jeho projektů...

Jo, to hodně. Všechno se dost zpomalilo. Ale byla to opravdu úžasná záležitost a Mike byl šťastný, že do toho šel a užil si spoustu zábavy. A také fanoušci byli nadšení. Byla to skvělá věc.

Zdroj - americannoise (překlad:Pattrush)

Žádné komentáře:

Okomentovat