úterý 19. května 2009

Poutníci z dálného východu Secret Chiefs 3

Sice se nejedná o žádný Pattonův projekt,nebo jakoukoliv účast s těmito pouštnímy piráty,tak i přesto to má co do činění s tímto chlápkem a článek stojí určitě za pozornost především pro fanoušky Mr.Bungle.
Kapelu Secret Chiefs 3 založili uprostřed 90let pánové Trey Spruance(kytara),Trevor Dunn(bass) a Danny Heifetz(bicí).Spruance a Dunn byli součástí Mr.Bungle od samotného počátku až do poslední řadovky California.Danny Heifetz se ke klaunům přidává teprve až v roce 1989.Dá se říct, že Secret Chiefs 3 se stalo takovým druhým domovem pro muzikanty z Mr.Bungle.Za perkuse se postavil ověřený týpek William Winant a saxofon rozfoukal Clinton McKinnon a rázem jsme tady měli 5 muzikantů,kteří dlouhá léta jezdili hrát se svojím lunaparkem jménem Mr.Bungle.Hudba Secret Chiefs 3 je překrásná směsice arabsko -perských prvků říznuta s rockem až po dávku elektroniky.Zatím mají na kontě 7 desek a hned první vznikla v roce 1996 pod názvem "First Grand Constitution and Bylaws"Ze základající sestavy zbyl jenom Trey Spruance,který dál odolává pouštní bouři a 22.5 2009 je připraven se svojí kapelou vyrazit na turné.



3 komentáře:

  1. Jen taková perlička ještě.
    Trey Spruance nahrál kytarové party pro desku FNM-King for a day...1995.

    OdpovědětVymazat
  2. Pozor, Secret Chiefs 30.dubna 2010 zahrají v rámci evropského turné v Berouně! Pivovar Berounský medvěd, vstupenky přes Ticketstream za 200,- Kč již v prodeji.

    OdpovědětVymazat
  3. no nevim. to maji byt v polsku. kazdopadne vcera v brne velika parada!

    OdpovědětVymazat